Tepebaşı Bağlar Semt Polikliniğinin Açılışı Yapıldı

TEPEBAŞI BAĞLAR SEMT POLİKLİNİĞİ
Eskişehir Devlet Hastanesine bağlı olan “Tepebaşı Bağlar Semt Polikliniğinin”
açılışı yapıldı.
Açılan semt polikliniğimizde; kadın hastalıkları ve doğum polikliniği, çocuk sağlığı ve hastalıkları polikliniği olmak üzere iki uzmanlık branşında hizmet veriliyor.
Semt polikliniğimizde ayrıca; laboratuvar hizmetleri, radyolojik tetkikler, ultrasonografi hizmetleri ve cerrahi müdahale birimi de bulunmaktadır.
Çocuk hastalıkları uzmanınca muayene edilen ve günlük müşahedeye alınacak hastalarımız gözlem odasında takip edilmektedirler.
Kadın doğum uzmanlarımızca yapılacak cerrahi girişimler, anestezi uzmanı nezaretinde cerrahi müdahale biriminde yapılmaktadır.
Şehrimizin en işlek bölgesinde ve kolayca ulaşılabilecek bir konumda bulunan semt polikliniğimiz, Tepebaşı İlçemizin çocuk hastalıkları ve kadın doğum hastalıkları konusundaki ihtiyacını karşılamaktadır.

Yemek Listesi Sağlık Bakanlığı
Anlaşmalı Kurumlar Eskişehir Kamu Hastaneler Birliği